Scroll to top

Registration is Now Open!
LIVE! and Online // August 14-16, 2020

Science.
Inspiration.
Activation!

Plant-Stock.

0
speakers
0
sessions
0
days

Join Us & Look "Through The Lens"

Welcome to Plant-Stock.
August 14-16th, 2020

Life Changing!

“Loved it!! I wouldn’t have been able to experience this event or attend if it wasn’t online. Thanks so much for making this accessible and affordable!!”
Nancy W.

Plant-Strong Primer Attendee

Taken back my life!

“The live format really made it feel like I was “at-home with the Esselstyns”! I want to be Ann when I grow up—her energy is so inspiring and I love to see how the whole family interacts. We are all so lucky to learn from them!”
Susan C.

Plant-Strong Primer Attendee

Time to rescue myself.

“I’ve been a firefighter for 15 years and have been ignoring my health just as long. Rip’s given me the confidence to just do it, and as a result, I’ve been plant-strong for four weeks with no end in sight. I can already tell it’s working.”
Mark W.

Plant-Strong Tribe Member

I feel amazing.

``It’s been three days since the program and with everything I’ve learned, I’ve already lost three pounds and am feeling better than I have in a long time. IN THREE DAYS. Can’t wait for the next event!``
Tom M.

Plant-Strong Primer Attendee

Welcome to Plant-Stock:

Live from the Esselstyn Family Farm!

Yes, we’ve had to cancel our in-person Plant-Stock event this year but the show must go on! In fact, this is the perfect opportunity, with our world class video crew, for us to give you a front row seat to the Esselstyn Family and Farm. We can’t wait to share this candid weekend with you!  The farm is located in Upstate New York and is perfectly nestled between the Berkshire and Catskill mountains near the shores of the mighty Hudson River. It has incredulously been in the Esselstyn family since 1685, and in fact, is one of only two family farms in New York state that has been owned and operated by the same family for over 335 years! We affectionately coined the event “Plant-Stock” because the farm is located a scant 21 miles from the famed 1969 Woodstock event at which Grandpa Esselstyn was the medical director. So it just made sense to invite the “rock stars” from the plant-based movement to take the stage and Plant-Stock was born back in 2011.

Unlike the sea of online summits currently available, this event is personal – to the core!

Register today to join in!

What to Expect.

Science.
  • Shore up your defenses against COVID-19 with the power of plants.
  • End the cycle of yo-yo dieting—once and for all.
  • Understand the myths about Keto & Paleo and why these two camps are off their rockers.
  • Why every bite really does matter and how it affects you at a cellular and molecular level.
  • Fire up your endothelium and make cardiovascular disease a thing of the past.
  • Balance your hormones.
Inspiration.
  • What Galileo saw in 1610 & how it illuminates the present-day plant-based movement.
  • Your genes are not your health destiny.
  • Understand how to prevent & reverse heart disease with the power of your fork.
  • How the world’s strongest nutrition helps fight cancer.
  • Watch bonus footage from The Game Changers documentary featuring James Cameron.
  • How one doctor took an MS diagnosis and fought back—hard.
  • Why growing up on the Farm shaped Dr. Caldwell B. Esselstyn’s search for the truth.
Activation.
  • How to launch or elevate your plant-based lifestyle.
  • Cook-Alongs! We provide the recipes and show you the steps. You make & eat at home!
  • Connect with like-minded people from around the world.
  • Four techniques so you can get along with friends and family who aren’t supportive.
  • Learn the tricks of the trade from Jay-Z and Beyonce’s personal trainer and plant coach.
  • What we can all do immediately to mitigate climate change and save the world.

Meet our Speakers.

Celebrate the sea change that’s happening in the plant-based movement when the brightest “rock stars” take the stage and present the latest research, innovation, and inspiration. Get your seat to Plant-Stock, today! Rock ’n Roll!

Speakers
Rip Esselstyn
Rip Esselstyn

Speaker

Dr. Caldwell Esselstyn
Dr. Caldwell Esselstyn

Speaker

Ann Esselstyn
Ann Esselstyn

Speaker

Jane Esselstyn
Jane Esselstyn

Speaker

Dr. Michael Klaper
Dr. Michael Klaper

Speaker

Dr. Michael Greger
Dr. Michael Greger

Speaker

Tracye McQuirter
Tracye McQuirter

Speaker

Gene Baur
Gene Baur

Speaker

Jim Hicks
Jim Hicks

Speaker

James Wilks
James Wilks

Speaker

Dr. Neal Barnard
Dr. Neal Barnard

Speaker

Brenda Davis, RD
Brenda Davis, RD

Speaker

Dr. Saray Stancic
Dr. Saray Stancic

Speaker

Dr. Doug Lisle
Dr. Doug Lisle

Speaker

Marco Borges
Marco Borges

Speaker

Brian Hart
Brian Hart

Speaker

Chris Wark
Chris Wark

Speaker

Adam Sud
Adam Sud

Speaker

Ruthie Fraser
Ruthie Fraser

Yoga Instructor

We want everyone to have access to this event, so pick your package:

Event Tickets.

General Admission

Something for Everyone!

$97


per ticket

Live Weekend Event Access for Your Household including:

  • Full Recorded Video Access to Entire Weekend
  • Ingredient List- Make meals with us!
  • “Get Ripped” All-Levels Exercise Plan - Digital Download
  • 18 Live Lectures
  • 5 Interactive Cooking Demos
  • Behind-the-Scenes Farm Tours
  • $25 Off Annual Plant-Strong Meal Planner Subscription
Register

General Admission + Q&A Sessions

Exclusive Access to Live Q&A Sessions - LIMITED TICKETS AVAILABLE!

$147


per ticket

Everything from General Admission plus:

  • Full Recorded Video Access to Entire Weekend
  • EXCLUSIVE ACCESS TO 12 LIVE Q & A SESSIONS
  • $75 Off Rescue 10x Program starting on August 25th
  • $300 Off Fall Sedona Immersion
SOLD OUT

Main ticket benefits

Access to all talks

Get the most out of our event.
Take advantage of the opportunity to learn (or relearn) all the building blocks to a successful plant-strong lifestyle.

Feel connected

Connect with our community.
Spend the weekend with like-minded people who all have one common goal: to be better.

Make the commitment

Now is the time!
It’s never been so important to fuel your body with the world’s strongest nutrition. Let’s do all we can to control what we can control—our knife and fork.

Need financial assistance?

If you are recently unemployed or unable to pay for a ticket, we want to help. Please click here to learn more.

Partial proceeds to benefit the Esselstyn Foundation.

August 14-16, 2020

Schedule.

All times EST (Eastern Time Zone)

Friday

5:00 pm – 6:30 pm
( 90 Minutes )

Welcome to Plant-Stock!

Rip Esselstyn

Main Stage

6:40 pm – 7:00 pm
( 20 Minutes )

Look Through the Telescope

Dr. Michael Klaper

Main Stage

7:05 pm – 7:50 pm
( 45 Minutes )

It’s About Your Greens, Not Your Genes

Tracye McQuirter

Main Stage

7:50 pm – 8:05 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Tracye McQuirter

Sessions

8:15 pm – 9:00 pm
( 45 Minutes )

Calling All Rebels!

Brian Hart

Main Stage

9:00 pm

Live Music

Main Stage

Saturday

9:00 am – 9:45 am
( 45 Minutes )

Yoga & Meditation

Main Stage

9:45 am – 10:00 am
( 15 Minutes )

Farmhouse Tour

Dr. Esselstyn & Ann Esselstyn

Main Stage

10:00 am – 10:25 am
( 25 Minutes )

Let’s Make Breakfast!

Rip, Jane & Ann

Main Stage

10:25 am – 10:30 am
( 5 Minutes )

How to Survive a Pandemic

Dr. Greger

Main Stage

10:30 am – 11:00 am
( 30 Minutes )

LIVE Q&A*

Dr. Greger

Sessions

11:00 am – 12:00 pm
( 60 Minutes )

Why Every Bite Matters

Dr. Klaper

Main Stage

12:00 am – 12:15 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Dr. Klaper

Sessions

12:15 pm – 1:00 pm
( 45 Minutes )

How Exercise Can Power-Up Your Plant-Based Lifestyle

Marco Borges

Main Stage

1:00 pm – 1:15 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Marco Borges

Sessions

1:30 pm – 2:00 pm
( 30 Minutes )

Let's Make Lunch!

Jane & Ann

Main Stage

2:00 pm – 2:45 pm
( 45 Minutes )

Outcry: Urgent Alarms from Our Planet and What We Can Do About Them

Jim Hicks

Main Stage

2:45 pm – 3:00 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Jim Hicks

Sessions

3:00 pm – 3:45 pm
( 45 Minutes )

Your Body in Balance

Dr. Neal Barnard

Main Stage

3:45 pm – 4:00 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Dr. Neal Barnard

Sessions

4:00 pm – 4:45 pm
( 45 Minutes )

Deconstructing Paleo & Keto Diets

Brenda Davis, RD

Main Stage

4:45 pm – 5:00 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Brenda Davis, RD

Sessions

5:00 pm – 5:45 pm
( 45 Minutes )

Live as Kindly as Possible

Gene Baur

Main Stage

5:45 pm – 6:00 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Gene Baur

Sessions

6:00 pm – 6:30 pm
( 30 Minutes )

Let's Make Dinner!

Main Stage

6:30 pm – 7:15 pm
( 45 Minutes )

Chris Beat Cancer

Chris Wark

Main Stage

7:15 pm – 7:30pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Chris Wark

Sessions

Sunday

9:00 am – 9:45 am
( 45 Minutes )

Yoga & Meditation

Main Stage

10:00 am – 10:20 am
( 20 Minutes )

Let's Make Breakfast!

Jane & Ann

Main Stage

10:20 am – 11:30 am
( 70 Minutes )

How Not to Diet

Dr. Greger

Main Stage

11:30 am – 11:45 am
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Dr. Greger

Sessions

11:45 am – 12:15 pm
( 30 Minutes )

Plant-Strong Daily Habits

John Fitzgerald & Ami Mackey

Main Stage

12:15 pm – 1:00 pm
( 45 Minutes )

Prevent & Reverse Heart Disease

Dr. Esselstyn

Main Stage

1:00 pm – 1:20 pm
( 20 Minutes )

LIVE Q&A*

Dr. Esselstyn

Sessions

1:30 pm – 2:00 pm
( 30 Minutes )

Let's Make Lunch!

Rip & Ann

Main Stage

2:00 pm – 2:45 pm
( 45 Minutes )

From MS to Marathon

Dr. Saray Stancic:

Main Stage

2:45 pm – 3:00 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

Dr. Saray Stancic

Sessions

3:00 pm – 3:30 pm
( 30 Minutes )

Be a GameChanger

James Wilks

Main Stage

3:30 pm – 3:45 pm
( 15 Minutes )

LIVE Q&A*

James Wilks

Sessions

3:45 pm – 4:15 pm
( 30 Minutes )

Esselstyn Family Q & A

Dr. E, Rip, Jane & Ann

Main Stage

4:15 pm – 5:00 pm
( 45 Minutes )

Getting Along Without Going Along

Dr. Doug Lisle

Main Stage

Join us!

This is not
your average
"Summit" Experience.

0
Amazing
Days

We're here for you.

Have some questions?

Let us help you live your best, Plant-Strong life.